Word-Me-In-Web-Logo
Search
Close this search box.

Bitcoin: Suverenitet kroz matematiku

Bitcoin: Sovereignty Through Mathematics

Knjiga Bitcoin: Sovereignty Through Mathematics (Bitcoin: Suverenitet kroz matematiku) odgovara na brojna pianja kao što su:

Što Bitcoin čini tako posebnim?

Što izdvaja Bitcoin od svake druge monetarne imovine koja mu je prethodila?

Što je uopće monetarna imovina?

Što je novac? Što je inflacija?

Tko ima koristi od toga? Što je oskudica?

Je li proces rudarenja Bitcoina rastrošan?

Je li Bitcoin religija ili odbacivanje vjerskih uvjerenja?

Consectetur adipiscing elit pellentesque habitant morbi tristique senectus, tellus elementum sagittis vitae et leo duis.

Bitcoin: Suverenitet kroz matematiku

Knjiga Bitcoin: Suverenitet kroz matematiku odgovara na brojna pianja kao što su:

Što Bitcoin čini tako posebnim? Što izdvaja Bitcoin od svake druge monetarne imovine koja mu je prethodila? Što je uopće monetarna imovina? Što je novac? Što je inflacija?

Tko ima koristi od toga? Što je oskudica? Je li proces rudarenja Bitcoina rastrošan?

Je li Bitcoin religija ili odbacivanje vjerskih uvjerenja? Sve ovo i više, pročitajte u ovoj iznimno dobroj knjizi.

Knut Svanholm dijeli svoje holističko znanje i razumijevanje Bitcoina iz sljedećih perspektiva: tehničko-matematičke, tehnološke, austrijsko-ekonomske, teorije igara… i duboko edukativno-prosvjetljujuće zakašnjelo pitanje: WTF je novac? Razumijevanje temeljnih uzroka ljudske patnje, boli, nejednakosti, ratova, razaranja, društveno-ekonomskih i financijskih kriza, “modernog” ropstva… je fundamentalno i neizbježno neophodno, prije postavljanja pitanja Zašto Bitcoin.

Knut Svanholm je fantastičan u objašnjavanju …i osnaživanju ljudskog bića da postane suvereni građanin planeta Zemlje. U biti, radi se o slobodi i monetarnoj evoluciji – Iskorijenjivanju svih kriminalnih struktura koje kontroliraju i porobljavaju čovječanstvo bez riječi.

O autoru

Knut Svanholm bivši je mornar, pjevač i voditelj posade u offshore brodarskoj tvrtki. Njegova knjiga “Bitcoin: Suverenost kroz matematiku” bila je jedna od najhvaljenijih knjiga o Bitcoinu 2019. On je um iza mema “Beskonačnost podijeljena s 21M“. Sve češće se pojavljuje kao govornik na tu temu na međunarodnoj razini, na događajima kao što su The Bitcoin Standard Conference i The Value of Bitcoin Conference.

On piše o filozofskim utjecajima Bitcoina i kako može promijeniti svijet na bolje. Njegove ranije knjige o Bitcoinu dvije su od najbolje ocijenjenih knjiga na tu temu. Često surađuje s drugim bitcoinerima i autor je nekoliko edukativnih videa na tu temu.

Primaj novosti direktno na svoj email

Najbitnije iz svijeta bitcoina

svaka 2 tjedna direktno na vaš email